Гра ТуДоКу

Гра "ТуДоКу" - це такий собі різновид судоку, ось тільки зі змістом тетрису. Тут склалися правила з судоку і тетрису воєдино і вийшла чудова гра, яка неодмінно сподобається любителям судоку. Для гри не потрібно особливих знань судоку з цифрами, буде достатньо знань правил гри в тетріс. Ігрове поле взято з судоку і являє собою квадрат розміром 9 на 9, який має 81 клітинку. Ваше завдання поміщати на поле фігури з тетрису, що мають різну форму. Фігури можуть складатися як з одного блоку, так і з двох, трьох або чотирьох блоків одночасно. Різна форма фігур не дає можливості складати їх щільно одна до одної без пропусків, у цьому і вся складність.

Як грати?

Ви повинні заповнювати ігрове поле якомога ретельніше, щоб порожніх місць було якомога менше. Якщо вам вдасться повністю заповнити хоча б одну лінію, стовпчик або міні-блок (3х3), ці блоки одразу ж зникають з ігрового поля, і для вас звільняється місце, для встановлення нових блоків. Чим більше блоків ви зуміли поставити на поле, тим більше очок заробляєте і тим швидше зможете встановити новий рекорд. Гра буде програна тільки в тому разі, якщо на ігровій дошці не залишиться місць для встановлення фігур.

Зверніть увагу, що гра має цілих 25 підказок на кожну гру, а також налаштування вимкнення звуку і 6 різних колірних тем, серед яких такі як: Інстаграм тема, стандартна тема, нічна, світла та інші. Вибирайте будь-яку вподобану тему і приступайте до гри ТуДоКу!

Тут розташована онлайн гра ТуДоКу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 174)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — TuDoKu.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 174 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри