Гра Судоку Дня - Судоку для Сьогодні

Гра "Судоку Дня - Судоку для Сьогодні" дасть змогу розв'язувати різні варіанти судоку сьогоднішнього і кожного дня! Щодня на вас чекає новий варіант судоку, який прикладений до певного дня тижня. Загалом, перед вами буде календар із вибором року, місяця та дня, де кожен день - це новий варіант судоку. Усі судоку граються на ігровій дошці розміром 9 на 9 і мають цілих 4 режими складності: проста, середня, важка, профі. Кожен з режимів відрізняється кількістю початково даних цифр на ігровій дошці.

Як грати?

Для початку вам потрібно вибрати день тижня, щоб приступити до судоку. Ви можете просто натиснути на вибір режиму складності і перед вами відразу ж завантажиться судоку сьогоднішнього дня. Сьогоднішня дата буде обрана автоматично. Якщо ви зможете розв'язати судоку правильно, тоді гра перейде на наступний день і ви одразу ж зможете розпочати розв'язування судоку вже завтрашнього дня і наступних. Усі варіанти судоку прив'язані кожен до свого дня і це залишається незмінним. Якщо ви не хочете грати в інший варіант судоку, тоді просто відкрийте меню, виберіть інший день за календарем і починайте вирішувати.

Отже, щоб розв'язувати будь-які судоку незалежно від їхньої складності, потрібно знати таке правило. В одному ряді, стовпчику і міні-блоці (3х3) жодна цифра не повинна зустрічатися двічі. Усе ігрове поле можна умовно розділити на лінії, стовпчики і міні квадрати. Ми гратимемо на полі 9х9 з 81 клітинкою і кожна з них має бути заповнена правильними цифрами. Якщо ви готові, тоді приступайте!

Тут розташована онлайн гра Судоку Дня - Судоку для Сьогодні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Game of the Day - Sudoku for Today.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри