Судоку Легкі

Судоку Легкі - це чудова головоломка, яка доступна для вивчення кожному. Перевірити свої розумові здібності можна дуже легко, просто зігравши в судоку! Розв'язувати логічні задачки з цифрами це не тільки корисно, але й необхідно для загального розвитку! Легкі судоку підійдуть для початківців, які хочуть навчитися грати в цю захопливу забаву і просто весело провести час. Легкі судоку допоможуть розслабитися і чудово відпочити від фізичної роботи або важкого дня.

Тут вам буде доступно безліч варіантів легких судоку, достатньо просто натиснути клавішу - нова гра і вибрати легкий рівень. Гра швиденько перезавантажиться і надасть для вас один з незліченної кількості нових варіантів легких судоку. Для простоти розв'язання гравцеві доступні такі функції як підказка й автоперевірка. Підказка це чарівна клавіша, яка допоможе встановити правильну цифру в потрібну комірку. Автоперевірка це взагалі функція, яка дуже допомагає і виділяє неправильно встановлені цифри червоним кольором! Якщо ви граєте вперше або ще потребуєте допомоги, тоді обов'язково використовуйте ці функції, щоб навчитися грати!

Як грати?

Вирішувати легкі судоку варто починати з вивчення правил. Ігрове поле має розмір 9на9 і складається з 81 клітинки. Кожна клітинка має бути заповнена цифрами від 1 до 9. Основне правило звучить так. В одному ряді, стовпчику або мініквадраті (3х3) цифри не повинні повторюватися. Виходячи з цього правила, можна зрозуміти, що кожен із рядів ігрового поля має складатися з 9ти різних цифр, як і кожен стовпчик. Ігрове поле також розділене на 9 міні квадратів, у яких також цифри не повинні повторюватися. Слідкуйте за лініями, стовпчиками і міні-квадратами та перевіряйте їх на наявність тієї самої цифри, перед встановленням поточної або наступної. Перевіряйте себе під час встановлення кожної цифри та виправляйте свої помилки, якщо вони є. Таким чином ви зможете навчитися розв'язувати легкі судоку і, можливо, незабаром ви зможете перейти до розв'язання важчих. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Судоку Легкі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.9 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 70)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Easy.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 70 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри