Гра Судоку 5 Рівнів Складності

Гра "Судоку 5 Рівнів Складності" надає можливість усім любителям судоку вибрати свою складність і зануритися в запаморочливі рішення! У цій грі на вас чекатиме цілих п'ять різних ігрових режимів, а саме: новачок, легкий, середній, важкий та експерт. Кожен із цих рівнів можна грати у двох варіантах. Ігрове поле може бути розміром 4 на 4 або 9 на 9. Перше поле містить лише 16 клітинок, а друге цілих 81 клітину. Звичайно ж у режимі 4 на 4 грати буде дуже просто, навіть на найвищому рівні складності. А ось поле 9 на 9 підійде тільки для досвідчених гравців, які люблять вирішувати судоку і роблять це щодня!

Як грати?

Правила такі самі як і у всіх інших судоку. У кожному ряді можуть бути тільки різні цифри і жодна з них не повинна повторюватися. У кожному стовпчику можуть бути тільки різні цифри і жодна з них не повинна повторюватися. У кожному блоці (3х3 ) можуть бути тільки різні цифри і жодна з них не повинна повторюватися. Якщо ви не можете вирішити, яка цифра знаходиться в клітці, можна залишити собі підказку. Для цього натисніть на кілька цифр, які можуть стояти на цьому місці, а через деякий час виберіть із них одну.

Отже, спочатку заповнюйте клітинки, у яких ви впевнені на 100%, а потім приступайте до решти. Якщо всі умови буде виконано, з'явиться вікно про розв'язане судоку. Якщо ви не можете розв'язати судоку, натисніть на лампочку в правому верхньому кутку. В унікальній версії гри 4 на 4 діють ті самі правила, тож труднощів виникнути не повинно! Пора грати!

Тут розташована онлайн гра Судоку 5 Рівнів Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
3.7058823529412 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku Game: 5 Levels Of Difficulty.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри