Гра Судоку 16 на 16

Гра "Судоку 16 на 16" це один із великих варіантів судоку, який має велике поле розміром 16 на 16. Цей ігровий майданчик складається з 256 клітинок, які потрібно заповнити цифрами від 1 до 16. Таке судоку підійде вже не просто для майстрів і умільців розв'язувати складні судоку, а для справжніх професіоналів. Якщо вам набридло грати в судоку 9 на 9, тоді настав час спробувати свої можливості у величезному судоку з квадратним полем, боки якого мають аж 16 клітинок.

Правила судоку 16 на 16 практично нічим не відрізняються від правил закосиченого судоку. По горизонтальних рядах і вертикальних не повинно бути однакових цифр. У цьому варіанті поле умовно розділене на 16 міні-блоків по 16 клітинок. У кожному міні-блоці жодна цифра також не повинна потрапляти два і більше разів.

Як грати?

Мета гри - заповнити порожні клітинки цифрами від 1 до 16 за правилами, описаними вище. В областях 4 на 4 (відзначені жирним кольором) також не можна ставити однакові цифри. В іншому правила залишилися незмінними, тільки додалося більше цифр, а значить грати буде складніше.

Для початку варто заповнювати цифрами міні-квадрати 4х4, у яких уже присутня найбільше цифр. Кожну клітинку ви можете як заповнювати так і стирати встановлені цифри, щоб виправити свої помилки. За бажання можна легко зберегти свою гру, а потім продовжити грати в будь-який момент. За допомогою кнопки інше усл. ви можете поміняти умову гри і приступити до вирішення досконалого нового варіанту судоку 16х16.

Також у грі є вибір режиму складності, який регулюється шестернями. Змінюючи рівень складності, ви змінюєте кількість початково встановлених цифр, які відповідають за подальше розташування всіх цифр і розв'язання судоку загалом.

Тут розташована онлайн гра Судоку 16 на 16, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Судоку
2.6453201970443 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 203)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sudoku 16 x 16.
  • Вона отримала оцінку 2.6 з 5, проголосувало 203 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри