Гра Млин

Млин - настільна логічна онлайн гра заснована на старій грі під назвою "Дев'ять танцюючих чоловіків" або "Млин". Гра призначена для двох гравців, які грають на квадратному ігровому полі, що має 24 точки. Гра проводиться з фішками чорного і білого кольору, де кожен гравець має по 9 фішок свого кольору. Обидва гравці виставляють на ігрове поле в будь-які можливі місця свої фішки в порядку черги, а потім починають їх пересувати, щоб створити рівну лінію з 3 фішок однакового кольору. Це дає можливість викинути одну фішку суперника за межі ігрового поля.

Кожна фішка це за давніми правилами - чоловік, а 3 чоловіки, зібрані в один ряд, це і є млин! Щоразу, після побудови млина ви можете видалити одного з чоловіків (фішку) свого супротивника. Руйнуйте свій млин, щоб знову створити новий млин, і знову викинути одну фішку суперника з гри.

Ваша мета залишити противнику лише 2 фігурки, або ж залишити його без можливих ходів!

Як грати?

Розставте фішки на дошці так, щоб отримати 3 фішки в ряд. Залиште суперника або з 2 фішками, або без можливості зробити наступний хід! Грайте і продумуйте свою стратегію наперед. Гра починається вже з перших кроків, коли ви починаєте розставляти фішки. Уже в цей момент потрібно продумувати свої дії наперед! Коли у гравця залишитися всього три фішки, він отримує можливість стрибків або політ, що дає можливість його фішкам стрибати в будь-які доступні місця. На початку гри намагайтеся уважно розставляти своїх воїнів і не поспішайте формувати млини, інакше ви зможете програти. Створіть свою ідеальну позицію, щоб створювати один і той самий млин, прибираючи фішки суперника раз за разом. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Млин, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.7 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 10)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Nine men's morris.
  • Вона отримала оцінку 2.7 з 5, проголосувало 10 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри