Гра Чотири Кольори: Світове Турне

Представляємо вашій увазі чудову карткову гру під назвою "Чотири Кольори: Світове Турне"! Тут ви зможете битися як проти комп'ютера, так і з живими людьми по мережі. Взяти участь в одній грі може не більше чотирьох осіб. Чудовий дизайн карт і круті анімації допоможуть вам швидше зануритися в ігровий процес. Карти складаються з чотирьох кольорів: синього, жовтого, фіолетового і червоного. На кожній картці будуть зображені іграшки, статуї, овочі та інші персонажі предмети. За кожну перемогу ви будете отримувати монети, які дадуть змогу купити нові скіни для карт. Ви можете почати гру проти штучного інтелекту або створити кімнату і запросити туди своїх друзів. Досить скопіювати посилання і відправити його друзям. Готові? Починаємо!

Правила гри:

Тут ви побачите безліч різних типів карт із різними номерами на них. Ваше завдання - підібрати одна до одної карти з однаковими кольорами або номерами. Але крім цих карт, є ще й багато інших типів: "+2", "+3", повернення, блок, карти вибору кольору. Карти "повернення" і "блок" дадуть змогу зіграти двічі (це за умови, що ви граєте удвох). Якщо грає більше двох осіб, то "блок" буде пропуском ходу, а "повернення" змінить напрямки гри. "Вибір кольору" дає можливість замовити колір для іншого гравця. "+2", "+3" /вони/ означають, що гравець повинен узяти зазначену кількість карт із колоди і пропустити хід.

Важливо!

Якщо у вас залишиться одна карта, ви повинні натиснути на кнопку "1". Якщо цього не зробити, то гра оштрафує вас і ви отримаєте додаткові дві карти.

Тут розташована онлайн гра Чотири Кольори: Світове Турне, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 33)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 4 Colors World Tour Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 33 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри