Гра Нарди Багатокористувацькі

Гра "Нарди Багатокористувацькі" - це чудова можливість зіграти в улюблену настільну гру нарди! Вашій увазі представлені два варіанти нардів, довгі та короткі! Ця гра залишається популярною вже десятки років і відмінно заманює гравців різного віку і звичаїв! Ви будете грати з реальними людьми в багатокористувацькому режимі, де грають люди з різних куточків планети.

Якщо раніше, щоб пограти, потрібно було мати дерев'яну дошку з фішками у себе вдома, то тепер достатньо відкрити сайт і пограти. До того ж, грати ви зможете не тільки проти комп'ютера, проти вашого друга або знайомого, близької людини, а й проти зовсім незнайомих людей з різних міст і країн. Це дійсно круто!

Грайте якомога більше, вивчайте найрізноманітніших суперників і вчіться їх обігравати, щоб заслужити найвище місце в таблиці рейтингу!

Як грати?

Для початку гри вам потрібно зайти в режимі "гостя" або ж пройти нескладну реєстрацію. Після цього потрібно вибрати в які нарди хочете грати, довгі або короткі! Потім, ви будете підключені до сервера і зможете почати грати. Для гри доступно безліч столів і ви можете вибирати практично будь-який з них.

Правила гри залишилися колишніми. Кожен гравець повинен постаратися якомога швидше перемістити всі свої фішки в "Дім". Кожен гравець ходить по колу ігрової дошки і може ставити свої фішки на місця чужих, вибиваючи тим самим їх за кордон ігрового поля. Такий бій триває доти, доки гравці не переведуть свої фішки на свою територію. Той, хто першим прибере всі свої шашки з ігрової дошки і сточується переможцем.

Приступайте до гри, вчіться, розважайтеся, тренуйтеся і проводьте час весело і цікаво в онлайн нардах з різними користувачами мережі інтернет без будь-яких обмежень і плати!

Тут розташована онлайн гра Нарди Багатокористувацькі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.9264705882353 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 68)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 68 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри