Гра Короткі Нарди: Турнір

Ласкаво просимо в одиночну гру з короткими нардами, де ви гратимете тільки проти комп'ютера і це круто! Короткі Нарди: Турнір - це онлайн гра для двох гравців, у яку грають на дошці, що складається з двадцяти чотирьох вузьких трикутників, які називаються точками. Трикутники чергуються за кольором і згруповані в чотири квадранти по шість трикутників у кожному. Квадранти називаються домашньою і зовнішньою дошкою гравця, а також домашньою і зовнішньою дошкою суперника. Домашня і зовнішня дошки відокремлені одна від одної гребенем по центру дошки, що називається поперечиною. У кожного гравця є п'ятнадцять шашок свого кольору. Початкова розстановка шашок така: дві на двадцять чотири очки кожного гравця, п'ять на тринадцять очок кожного гравця, три на вісім очок кожного гравця і п'ять на шість очок кожного гравця. У обох гравців є своя пара гральних кісток і кубок, який використовується для струшування. Подвоєння куба з цифрами 2, 4, 8, 16, 32, і 64 на його гранях, використовується щоб стежити за поточною ставкою гри.

Як грати?

Щоб почати гру, кожен гравець кидає кубик. Це визначає, який гравець ходить першим і які числа він використовує для свого першого удару. Якщо у двох гравців випало одне й те саме число, вони обидва кидають кубики доти, доки не випадуть різні значення. Гравець, у якого випало більше число, переміщує свої шашки відповідно до чисел на обох кубиках. Після першого ходу гравці по черзі кидають два кубики і виконують ходи.

Число на кожному кубику вказує, на скільки очок або піпсів гравець повинен перемістити свої шашки. Шашки завжди переміщуються тільки в одному напрямку: від великої кількості точок до точок з меншою. Кожна шашка може рухатися тільки до відкритої точки, тобто до тієї, яка не зайнята двома або більше шашками протилежного кольору. У нардах немає розіграшу. Якщо один гравець першим скинув усі свої шашки, другий програє, навіть якщо при наступному кидку всі його фішки можуть бути скинуті. Грайте і тренуйтеся в короткі нарди, вибивайте шашки суперника за межі ігрової дошки і насолоджуйтеся грою! Ця гра допоможе вам підготуватися до інших ігор у нарди з реальними людьми. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Короткі Нарди: Турнір, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.7979797979798 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 198)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Short Backgammon: Tournament.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 198 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри