Гра Нарди 3Д: Справжні Кості

Нарди - одна з найстаріших ігор, що існують, поряд із шашками та шахами. Ймовірно, цій грі вже близько 5000 років і, можливо, вона виникла на території сучасного Іраку, раніше колишньої Месопотамії. Нещодавні докази, що підтверджують це, були виявлені, коли в цьому районі було виявлено ці дуже ранні кості (зроблені з людських кісток). Такі докази досить спірні, але за змістом цієї гри в стародавні часи було безліч подібних ігор, які в наш час і перетворилися на "Нарди".

Нарди 3Д - одна з класичних популярних настільних ігор у світі, в яку грають для відпочинку та азарту. Ви можете грати в цю гру в соціальних групах у кав'ярнях і барах. Гра "Нарди 3Д: Справжні Кості" абсолютно безкоштовна і не вимагає підключення до Інтернету, ви можете грати в них зі своїми друзями або проти комп'ютера без будь-якої настирливої реклами.

Як грати?

Два гравці по черзі кидають кубики і переставляють свої фішки по ігровій дошці, щоб якомога швидше перемістити їх на свою половину і вивести за межі ігрової дошки. Кидки кубиків повністю випадкові, тому що в ньому використовуються рівняння фізики реального світу. На вас чекає унікальний ігровий процес і три красивих дошки, такі як: Вавилон, Турецька, Шкіряні нарди. У грі повністю автоматичне переміщення шашок і якісна 3Д графіка. Комп'ютер ШІ для гри в нарди проти вас є досить сильним.

Ви можете вибрати один із режимів гри: одиночна гра проти комп'ютера (AI) або двох локальних гравців. Також багатокористувацький режим дуже скоро додасться в цю гру і тоді буде ще веселіше!

Тут розташована онлайн гра Нарди 3Д: Справжні Кості, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
4.125 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 88)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon: Real Dice.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 88 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри