Гра Нарди з Комп'ютером

Нарди з Комп'ютером - це безкоштовна комп'ютерна гра в нарди, яка тренує концентрацію і стратегічне мислення. Грайте в одиночному режимі проти комп'ютера або в одиночному режимі один проти одного на одному ігровому пристрої!

Мета гри в нарди - перемістити всі ваші фішки на інший бік дошки, перш ніж ваш супротивник зробить те саме. Після кидка кубиків клацніть ті позиції на дошці, в які ви хочете помістити кожну шашку для гри в нарди. Ваша мета - перемістити всі білі фігури з верху дошки проти годинникової стрілки в правий нижній кут. Ви можете перемістити одну або дві фігури залежно від того, що показують кістки.

Ця комп'ютерна гра в нарди включає два різних режими: 1) Гра проти комп'ютера і 2) Гра проти іншої людини, вашого друга, подружки, брата, сестри, матері, батька і т д. Це дає змогу вам грати з другом, який може сидіти поруч із вами - просто зателефонуйте другові та запросіть його до себе на гру, або ж грайте на вулиці, у школі та інших місцях на вашому ноутбуці або телефоні!

Як грати?

Щоб почати цю комп'ютерну гру в нарди, киньте кубик, клацнувши кубик з правого боку, коли настане ваш хід. Ваші ходи повинні відповідати кількості точок, показаних на кубиках. Наприклад, якщо ви викинули 5 і 6, ви можете: перемістити одну фігуру на 11 поділок, або перемістити одну фігуру на 5 поділок, а іншу - на 6 поділок. Якщо ви викинете дубль, ви можете зробити 4 ходи.

Виконуйте "ЗАХВАТ"!!! Сповільнюйте свого супротивника, захоплюючи його фігури. Якщо на полі залишається одна фігура, противник має змогу взяти цю фігуру і відправити її з дошки. Їхній шматок стоїть на перекладині посередині. Щоб цього не сталося з вами, постарайтеся розрахувати свої ходи так, щоб в одному слоті завжди було дві або більше ваших фігур. Іншими словами, уникайте скручування одиноких частин. Якщо одна з ваших фігур захоплена, ви можете врятувати її на наступному ходу і повернути її на дошку. Щоб врятувати свою шашку, спочатку киньте кубики, потім виберіть одне з двох значень кубика як щілину у верхньому правому куті дошки, куди буде повернута ваша фігура. Клацніть цей слот, щоб перемістити свою фігуру зі стрижня туди.

Таким чином вам належить перемістити всі свої шашки за область ігрової дошки і тільки так ви зможете перемогти. Звичайно ж комп'ютер буде прораховувати наперед всі свої ходи і всі ваші, але все таки його можна обіграти!

Тут розташована онлайн гра Нарди з Комп'ютером, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.8891328210757 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 911)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon with Computer.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 911 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри