Гра Нарди Манія

Нарди Манія - чудова настільна гра, яка підкорила тисячі гравців і давно завоювала популярність у всьому світі, серед різних вікових категорій населення. Класичні нарди - це настільна гра, яку проводять на дерев'яній двостулковій дошці, з безліччю фішок білого і синього кольору або синього і червоного кольору. На відміну від справжньої настільної гри, онлайн гра має низку переваг. Вам достатньо просто відкрити гру на нашому сайті і спробувати зіграти в улюблені нарди в режимі онлайн. Ви зможете грати у двох режимах - проти комп'ютера і один проти одного.

Як грати?

Обирайте один із режимів і починайте гру. Для початку спробуйте зіграти проти комп'ютера, щоб чітко вивчити правила і розробити свою власну стратегію гри. Коли підучитеся, можете покликати своїх друзів або батьків, брата чи сестру, щоб поборотися в неймовірно цікаву гру!

Кидайте кістки і спробуйте викинути пару однакових чисел, наприклад: 2 і 2, 1 і 1, 6 і 6 і т д. Якщо ви викинули парний результат, ви зможете зробити 4 ходи, а якщо не парний - лише 2 ходи. Ваше основне завдання - перемістити всі ваші фішки на свою територію ігрового поля, щоб у фіналі якомога швидше вивести їх за межі дошки. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Нарди Манія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.7543859649123 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 57)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon Mania.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 57 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри