Гра Короткі Нарди

Короткі Нарди - стара відома настільна гра, що завоювала величезну популярність серед дітей і дорослих. Люди по всьому світу грають у цю чудову гру з шашками, яка проходить на дерев'яній ігровій дошці. У наш час зіграти в короткі нарди можна навіть за екраном комп'ютера, ноутбука, планшета або телефону. У цьому варіанті нардів ви будете грати проти комп'ютера, а правила залишаються незмінними.

За кожен кинутий кубик ви можете перемістити одну фішку на вказану кількість поділок. Якщо ви кидаєте парні цифри, ви можете використовувати 4 ходи замість 2. Якщо фішка противника одна, ви можете "збити її" з дошки, перемістивши свою фішку в це місце. Будь-які "збиті" таким чином фішки повинні бути спочатку повернуті на дошку, перш ніж їхній власник зможе перемістити будь-які інші фішки. Виграйте нарди, досягнувши кінця дошки всіма своїми фішками раніше опонента. Ви можете прибрати свої фішки з дошки тільки тоді, коли вони ВСІ знаходяться в стартовій зоні вашого опонента. Чим менше просунулися шашки вашого суперника, тим більше очок ви отримаєте при перемозі. Якщо ви впевнені у своїй перемозі, кубик подвоєння може бути використаний для подвоєння очок вашої перемоги. Відмова від куба позбавляє гри.

Як грати?

Щоб перемагати, потрібно придумати власну стратегію гри в нарди! Зміцніть свої шашки в нардах, переконавшись, що всі вони завжди знаходяться в стопках по дві або більше. Збивайте шашки суперника якомога частіше. Створіть свою домашню територію з двома шашками в кожній точці. Це ускладнює противнику відкат, щоб повернутися в гру після того, як його збили з ніг. Почуваєтеся бадьорим? Навмисне залиште кілька шашок, щоб спробувати збити шашки суперника з дошки, коли він буде бігти на свою територію!

Тут розташована онлайн гра Короткі Нарди, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.9178498985801 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 986)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Short Backgammon.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 986 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри