Гра Нарди Бекгаммон

"Нарді Бекгаммон" - це настільна гра для двох гравців, вона відбудеться на спеціальній дерев'яній дошці, яка розділена на дві половини. Ця гра завоювала безліч сердець гравців, які люблять ігри такого жанру. Гравці поперемінно повинні кидати кістки і пересувати фішки відповідно до очок, що випали на ігровому полі. Ви повинні проходити шашками повне коло по дошці, щоб потрапити в свій будинок і викинути їх за дошку. Сьогодні ви будите грати в короткі нарди, вони підходять як для розумних діток так і для дорослих!

Приготуйтеся до того, що в грі "Нарди" все відбуватиметься на дошці, яка складається з 24 вузьких трикутників, званих пунктами. Усі ці трикутники чергуються за кольором і об'єднані в 4 групи по 6 трикутників у кожній. Усі пункти нумеруються для кожного гравця окремо, починаючи з будинку цього гравця. Найдальший пункт є 24-м пунктом, він також є першим пунктом для опонента. Для білих пункти нумеруються за годинниковою стрілкою, для чорних - проти годинникової стрілки. Усі ці пункти об'єднані в групи, вони називаються так: дім (1-6), двір (7-12), дім противника (19-24) і двір противника (13-18).

Як грати?

Щоб почати грати в "Нарди", спочатку вам потрібно разом із другим гравцем кидати одну кістку. Цим визначається, хто з вас ходить першим і які числа для свого першого ходу використовує хтось із вас. Якщо у вас випадуть однакові числа, ви продовжуєте кидати кістки поки не випадуть різні значення. Якщо у вас випаде більше число, ви пересуваєте свої шашки відповідно до чисел на обох кістках. Після першого ходу ви зі своїм другом по черзі кидаєте по дві кістки і виконуєте ходи. Запам'ятайте, що шашки завжди рухаються тільки в одному напрямку. Від пунктів із більшими номерами до пунктів із меншими. Для білих - проти годинникової стрілки, а для чорних - за годинниковою стрілкою. При цьому застосовуються такі правила: шашка може рухатися тільки на відкритий пункт, тобто на той, який не зайнятий двома або більше шашками протилежного кольору. Виграє в партії той, хто привів усі свої фішки до хати і зняв їх із дошки першим, поки не зробить це другий гравець. Бажаємо в грі "Нарди" вам зробити це першим! Удачі!

Тут розташована онлайн гра Нарди Бекгаммон, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
4.0105017502917 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 857)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Standard Backgammon.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 857 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри