Гра Нарди Мультиплеєр: Довгі та Короткі

Гра "Нарди Мультиплеєр: Довгі та Короткі" - це захоплива логічна забава, підсумок якої залежить також і від випадковості. Ви любите нарди на двох? Тоді представляємо вам найкрутішу і найприкольнішу гру, в якій є одразу довгі і короткі нарди. У грі є також два основних режими, мультиплеєр і одиночна офлайн гра проти бота. Гра має 3 різні мови та інші цікаві налаштування.

Якщо ви вже вмієте грати в нарди, тоді випробуйте свої сили в боротьбі проти інших досвідчених гравців, які збиратимуться з усіх точок світу та різних міст, щоб змагатися на ігровій дошці та стати найкращими.

І так, тут ви зможете безкоштовно грати в довгі нарди російською мовою.

Як грати?

Кожен гравець на початку має 15 шашок на ігровій дошці. Гравці кидають одразу два гральних кубики (кістки) по черзі. Після кидка гравець повинен перемістити будь-які свої фішки в будь-які доступні клітинки. Для перемоги один з гравців повинен першим перевести всі свої фішки зі свого будинку в будинок суперника. Після цього, потрібно вивести всі свої фішки за межі ігрового поля, на цьому етапі буде перемога! Вибирайте довгі або короткі нарди і приступайте до гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Нарди Мультиплеєр: Довгі та Короткі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.923982869379 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 934)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon Multiplayer: Long and Short.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 934 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри