Гра Нарди 247

Нарді 247 - одна з найкращих ігор в онлайн нарди! Грайте зі штучно інтелектуальним противником або грайте з другом! Гра "Нарди 247" має п'ять рівнів складності, від простих до професійних! Ви обов'язково знайдете складність, з якою вам буде комфортно грати, незалежно від того, чи є ви новачком або досвідченим гравцем у нарди.

Нарди популярна старовинна настільна гра. У неї грають із двома гравцями (але вам пощастило, у нас є гравець-комп'ютер!). Мета гри в нарди, переміщати всі ваші шашки по дошці, за годинниковою стрілкою і в кінцевому підсумку знімати шашки з дошки. Гравець, який першим прибрав усі свої шашки, стає переможцем.

Як грати?

Переміщайте шашки, кидаючи кістки. Цифри на кубиках означають, на скільки клітин ви можете переміститися за допомогою однієї або декількох шашок. Якщо ви викидаєте подвійні кубики, ви можете перемістити кожен кубик двічі. Ви можете перемістити свої шашки на будь-яку точку, якщо вона зайнята вашими шашками, порожня або має 1 шашку противника. Ви не можете переміщати свої шашки на точку з двома або більше шашками суперника. Якщо ви потрапили в точку з однією шашкою супротивника, ви збиваєте шашку супротивника з дошки і відправляєте її назад на початок. Тепер противник повинен кинути кістки і переміститися в порожнє місце на вашій домашній території, щоб повернути цю шашку в гру. Він не може переміщати інші шашки доти, доки збита шашка не буде повернута. Але будьте обережні! Якщо ви залишите свої шашки відкритими, залишивши тільки одну на вістрі, ваш противник теж зможе їх збити!

Щойно ви перемістите всі свої шашки у верхній правий квадрант (в одиночній грі в нарди), ви можете почати йти. Це означає, що ви можете помістити свої шашки в щілину праворуч, знімаючи їх з дошки. Той, кому вдасться зробити це першим, перемагає!

Під час гри в нарди можна отримати від одного до трьох очок, залежно від того, де на дошці перебувають шашки того, хто програв, коли переможець виграє. Якщо гравець, який програв, не зняв жодної зі своїх шашок до того моменту, коли переможець виграв, переможець отримає 2 очки, і це називається програшем. Якщо гравець, який програв, не зняв жодної зі своїх шашок і має шашки на домашній дошці суперника (нижній правий квадрант) або все ще збитий, переможець отримує три очки, що називається програшем у нардах. Переможцю присуджується одне очко (часто найбільше), якщо противник почав знімати свої шашки або всі його шашки покинули територію переможця.

Подвійний куб - цікавий варіант для досвідчених шанувальників нардів. Увімкніть або вимкніть цю опцію в меню на початку гри. Це маркер, а не кубик. У будь-який момент під час гри гравець може до свого ходу запропонувати зіграти з подвоєною поточною ставкою (починаючи з 2). Противник повинен або прийняти подвоєну ставку, або змиритися, щоб негайно перемогти (таким чином, завершивши гру). Можливість подвоєння належить виключно гравцеві, який прийняв дубль. Технічно, кількість очок у грі може бути збільшена до 64 разів, але вона рідко перевищує 4. Якщо "дубль" відхилено, подвоювач виграє, скільки б очок не показує куб подвоєння (1 кубик подвоєння). Якщо гру зіграно, отриманий результат множиться на число подвоюваного куба. Цей маленький кубик додає в гру багато азарту.

Тут розташована онлайн гра Нарди 247, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
3.9701492537313 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 67)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon 247.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 67 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри