Гра Нарди з реальними людьми

Нарди з реальними людьми - це настільна гра в популярному онлайн форматі. Насолоджуйтесь цією стильною версією класичної гри в нарди. Киньте виклик своєму другові, який грає з вами на одному пристрої, або ж приступайте до гри з реальними живими людьми в багатокористувацькому режимі. Це прості нарди в онлайн, але відрізняються вони не правилами, а широким вибором ігрових режимів. Вся гра ділиться на два основні режими - гра офлайн і гра онлайн. В офлайн режимі вам доступно 2 підрежими, це гра проти комп'ютера і гра один проти одного. Ну а онлайн режим це гра на сервері, де збираються найрізноманітніші гравці з усього світу. Кожен гравець може створити свою кімнату або ж просто приєднатися до випадкової гри. У такому разі він потрапить проти найвипадковішого гравця з будь-якої точки планети і вони разом гратимуть у нарди. Звичайно ж успіх виграшу, як завжди, вирішує випадковість, адже викидати кістки буде комп'ютер і робить він це у випадковому порядку, не допомагаючи ні одному, ні іншому гравцеві. Вирішити результат гри можуть і самі гравці, адже при правильному переміщенні фішок, можна виграти набагато швидше!

Як грати?

Вибирайте відповідний режим і приступайте до гри. Якщо ви вже вмієте грати в класичні нарди проти комп'ютера і навіть можете виграти у своїх друзів, значить прийшов час спробувати свої здібності в онлайн. У багатокористувацькому режимі, найчастіше, збираються найталановитіші гравці, які давно грають у нарди і вже не тільки вивчили всі правила і тонкощі гри в нарди, але і придумали власну стратегію ведення бою. Саме з таким гравцями буде грати дуже цікаво, адже вони грають по-особливому, зовсім не так як комп'ютер або ваш друг. Просто вводьте ваш ігровий нік і приєднуйтесь до ігор з реальними людьми!

Завдання, як і завжди, залишається колишнім! Вам потрібно перевести всі свої шашки в потрібну частину ігрового поля, щоб скоріше прибрати їх за межі дошки. Хто ж зробить це першим і хто буде перемагати раз за разом?! Давайте грати і перевіряти!

Тут розташована онлайн гра Нарди з реальними людьми, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нарди
1.4405066702601 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7421)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Backgammon Game with Real People.
  • Вона отримала оцінку 1.4 з 5, проголосувало 7421 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри