Гра Лото російською

Лото російською - чудова гра для всієї родини, яка допоможе весело та з користю провести час. Ігровий процес вимагає від гравців уваги, терпіння та логічного мислення. Гра загалом розвиває пам'ять, зорову реакцію та дуже тренує концентрацію уваги.

Процес гри полягає в тому, що кожен з гравців отримує 3 блоки (картки) по 28 комірок, де кожна комірка містить одну з цифр від 1 до 99. Усі цифри вибираються кожному гравцеві у випадковому порядку. Після цього з мішка випадають випадкові цифри і показуються в порядку черги. Кожен гравець повинен шукати на своєму полі такі ж цифри і відзначати їх за допомогою мишки. Перемагає гравець який швидше за всіх відзначив усі цифри на своєму ігровому полі.

Гра "Лото російською" розділена на 2 основні режими: короткий і довгий. У короткому режимі виграє той, хто першим закриє всі числа будь-якого рядка. У довгому ж режимі перемагає той, хто першим закриє всі числа однієї картки.

Варто зауважити, що деякі номери мають спеціальні назви, наприклад, 12 - дюжина, 44 - стільчики тощо.

У грі також є завдання, які допомагають гравцеві заробити монети, виконуючи певні завдання. Якщо у вас закінчилися монети, ви більше не можете почати жодну гру. Щоб отримати нові монети, потрібно чекати наступного дня і намагатися виконувати побільше завдань, тим самим поповнюючи свій рахунок до максимуму.

Як грати?

Отже, завдання кожного гравця - вибрати один із двох ігрових режимів і приступити до гри. Після старту гри гравці починають змагатися за швидкістю пошуку чисел на своїх картках. З мішка випадають цифри і показуються по 5 штук. Поки всі вони видно на екрані, гравець може встигати закривати їх на своїх картах, а коли число вже зникло - шукати його пізно.

Гравці комп'ютерної версії гри закривають номери за допомогою миші, а користувачі мобільної версії закривають номери дотиком пальця.

Тут розташована онлайн гра Лото російською, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.749723145072 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 903)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Bingo Russian.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 903 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри