Гра Отелло 3Д на Двох

Гра "Отелло 3Д на Двох" - настільна гра для двох осіб, в яку грають чорними і білими фішками, що розташовуються на квадратному ігровому полі розміром 8х8 клітинок. Помістіть свою фішку на порожню клітинку так, щоб одна (або кілька) фішок суперника опинилася між вашими. Якщо суперник Взяв взяти вашу фішку, вона захоплена і стає іншим кольором. Ви повинні захопити якомога більше фішок суперника і перетворити їх на свій колір, поки не закінчилися ходи. Якщо ви не можете захопити фішки, ви втрачаєте хід. Ви виграєте тільки якщо маєте більше своїх фішок, ніж противники наприкінці гри.

Стратегія гри

У цій грі багато цікавих стратегій! Іноді здається, що ви виграєте, а потім раптом програєте. Ми не хочемо розповідати вам занадто багато, набагато цікавіше відкривати для себе щось нове. Продовжуйте пробувати, і одного разу ви зможете перемогти інших гравців!

Як грати?

Обидва гравці по черзі розміщують на дошці фішки призначеного їм кольору вгору. Будь-яка фішка кольору суперника, яка знаходиться на прямій лінії між вашими фішками, буде перевернута, щоб відповідати вашому власному кольору. Гравці продовжують стратегічно перевертати фішки на свою користь доти, доки в обох гравців не залишиться доступних у наявності ходів.

Тут розташована онлайн гра Отелло 3Д на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Otello Two Player.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри