Гра Реверсі: Чорні та Білі

Реверсі: Чорні та Білі (іноді званий Отелло) - це настільна гра, в якій ви намагаєтеся перевернути якомога більше фішок свого кольору. У цій грі ви будете грати за чорних проти комп'ютера, який є білим. Також ви можете грати білими проти чорних. Ви можете розмістити фішку в будь-якому місці поруч із білою фішкою, якщо є пряма лінія між чорною фішкою, яку ви кладете, та іншою чорною фішкою. У цій грі місця, де можна поставити фішку, обведені зеленим контуром.

Як грати?

У реверсі грають два гравці. Граючи в онлайн-версію Реверсі, ви граєте чорними фішками проти комп'ютера, який грає білими. Гра починається з чотирьох фішок, розміщених у центрі ігрової сітки 8x8. У обох гравців є 4 можливих початкових ходи, які вони можуть зробити. Оскільки ви будете грати чорними, можливі ходи, які ви можете зробити на початку гри, показані нижче. Початкові ходи на початку гри всі горизонтальні або вертикальні. Ви можете розмістити фішку в будь-якому місці, де є біла фішка поруч з нею на горизонтальній, вертикальній або діагональній лінії, якщо на тій же лінії є чорна фішка, без порожніх місць між ними. У наведеному нижче прикладі я демонструю горизонтальний вибір, який ви можете зробити. Ви також можете розміщувати фішки по діагоналі. Нижче наведено трохи інше ігрове поле, на якому є 3 можливих розміщення білих фішок на діагональній осі.

Коли ви робите хід, білі фішки між щойно поставленою чорною фішкою та іншою чорною фішкою перетворюються на чорну фішку. Ви по черзі ходите з комп'ютером, поки фішка не буде поміщена в кожну клітинку сітки. Якщо гравець не може зробити хід, інший гравець робить другий хід. Коли сітка заповнена, гравець із найбільшою кількістю фішок на дошці виграє гру.

Тут розташована онлайн гра Реверсі: Чорні та Білі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Reversi: Black and White.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри