Гра Отелло з Комп'ютером

Отелло це стратегічна настільна гра для двох гравців (чорних і білих), у яку грають на дошці 8 на 8. Хочете зіграти проти комп'ютера? Тоді вперед! Гра починається з традиційної початкової розстановки: чотири двоколірні фішки, поміщаються в центр дошки, як показано нижче. Фішки двоколірні: з одного боку фішка чорного кольору, з іншого білого. Перший хід робить гравець, який грає за чорних.

Чорні повинні помістити чорну фішку на дошку таким чином, щоб між новою фішкою та іншою чорною фішкою була принаймні одна пряма (горизонтальна, вертикальна або діагональна) зайнята лінія з однією або кількома білими фішками між ними.

Після розміщення фішки чорні перевертають усі білі фішки, що лежать на прямій лінії між новою фішкою і будь-якими існуючими чорними Фішками. Після цього йде хід білих. Білі оперують тими ж правилами, але зі зміненими ролями: білі кладуть білу фішку, змушуючи чорні фішки перевертатися.

Як грати?

Гравці ходять по черзі. Якщо у гравця немає можливості для ходу (він не може перевернути фішку суперника), то хід переходить до іншого гравця. Коли жоден з гравців не може зробити хід або заповнено все поле, то гра закінчується. Хід гри "Отелло" може закінчитися і до того, як дошка буде повністю заповнена.

Гравець із найбільшою кількістю фішок на полі наприкінці виграє. Якщо у гравців однакова кількість фішок до моменту закінчення гри, то зараховується нічия.

Тут розташована онлайн гра Отелло з Комп'ютером, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Othello with Computer.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри