Гра Реверсі: Нові Кольори

Ласкаво просимо в новеньку й оригінальну версію настільної гри Реверсі. Тут використовуються нові кольори для ігрових шашок, це блакитний і фіолетовий. В іншому правила гри повністю схожі з класичною версією. Гра проводиться на квадратній дошці з 64 клітинок. На початку гри, в центрі поля розставлено 2 фішки блакитного і 2 фішки фіолетового кольору. Гравець грає тільки проти комп'ютера, тут немає режиму на двох. Комп'ютер ходить дуже швидко, так що навіть складно помітити, але все ж таки його можливо обіграти.

Як грати?

Встановлюйте фішки свого кольору на полі за правилами Реверсі. Ваша фішка може бути встановлена так, щоб створювався вертикальний, діагональний або горизонтальний ряд з шашок вашого кольору. Ставити свої шашку можна тільки після шашки суперника, тобто за нею і тільки якщо в цьому ряду є ваші шашки. Іншими словами, щоб ряд фішок суперника без пропусків був "закритий" вашими фішками з двох сторін. Гравець може вибирати будь-які доступні місця для встановлення своєї шашки. Гравці ходять по черзі, до тих пір, поки на ігровому полі є порожні місця. Якщо у гравця немає варіантів для встановлення своєї шашки, він пропускає хід.

Гра триває доти, доки все поле не буде заповнене. Наприкінці підраховуються фішки блакитного і фіолетового кольору, у кого більше - той і переможець. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Реверсі: Нові Кольори, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Reversi: New Colors.
  • Вона отримала оцінку 2.5 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри