Гра 4 в Ряд Манія

Гра "4 в Ряд Манія" - це новенька онлайн версія всім відомої настільної гри з кульками червоного і жовтого кольору. Грайте проти друга або киньте виклик комп'ютеру в цій версії класичної настільної гри. Чи зможете ви вибудувати чотири ваших кульки раніше, ніж це зробить інший гравець?

Як грати?

Отже, щоб виграти, вирівняйте чотири фігури в ряд, чи то горизонтальний, чи то вертикальний, чи то діагональний. Якщо ви граєте один з одним, то це одна історія, але проти комп'ютера грати завжди складніше. Спочатку ви думаєте, що загнали комп'ютер у кут, але потім він раптово вибудовує вертикальний або горизонтальний ряд в одну мить.

Якщо ви втомитеся програвати, у нас є кілька порад, які допоможуть вам виправити цю смугу невдач. Перш за все, перестаньте зосереджуватися тільки на одній лінії. Постарайтеся, принаймні, почати з двох або трьох рядків із чотирьох відразу на перших ходах. Крім того, завжди стежте за тим, що робить комп'ютер (або ваш опонент-людина) у цій онлайн-грі, щоб ви могли думати на кілька ходів уперед. Нарешті, не поспішайте - таймера немає! Тепер ви готові стати реальним чемпіоном у грі "4 в Ряд Манія"!

Тут розташована онлайн гра 4 в Ряд Манія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 4 in a Row Mania.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри