Гра Доміно з реальними людьми

Доміно з реальними людьми - це настільна гра, в яку грають з 28 пронумерованими кістками. Ви будете грати разом з живими людьми в режимі онлайн, щоб спробувати свої сили на тлі реальних гравців. Мета гри спочатку розмістити всі ваші плитки на столі і скласти очки плиток ваших опонентів. Це класичні правила доміно: 4 людини грають парами, і виграє той, хто першим набере 100 очок.

Як грати?

Правила дуже прості. Кожен гравець випадковим чином отримує 7 плиток на початку раунду. У першому раунді гравець починає з подвійної 6 ("ручний" гравець), а гравець праворуч від нього продовжує гру за годинниковою стрілкою. Кожен гравець своєю чергою повинен покласти плитку на один із 2 відкритих кінців, зіставивши точки на своїй плитці з плиткою на столі. Якщо гравець не може розмістити плитки, він передає хід наступному гравцеві. Раунд закінчується, коли настає одна з таких ситуацій: гравець кладе всі свої плитки на стіл. Вони виграють раунд і складають очки всіх своїх супротивників і свого партнера. Якщо жоден гравець не може розмістити більше плиток, гра "закривається". У цьому випадку гравець із найменшою кількістю очок у руці виграє раунд і складає очки своїх фішок і фішок опонентів. У разі нічиєї перемагає "ручний" гравець або найближчий до нього гравець. У наступному раунді гравець праворуч від "руки" починає з потрібної плитки. Гра закінчується, коли пара набирає 100 очок, необхідних для перемоги.

Грайте в Доміно, щоб набирати очки досвіду (xp), підвищувати рівень і підвищуватися в рейтингу. Зіграти матч: 15 досвіду, виграти матч: 25 досвіду, виграти раунд: 3 досвіду, плитки на кінцях збігаються: 1 досвіду.

Тут розташована онлайн гра Доміно з реальними людьми, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7721518987342 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 79)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dominoes Game with Real People.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 79 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри