Гра Гомоку на Двох

Гра "Гомоку на Двох" надасть можливість зіграти у відому головоломку удвох з вашим другом на одному комп'ютері. Гомоку це різновид настільної гри, яка має схожі правила з хрестиками-нуликами або з іграми 4 в ряд. Основне завдання в грі - зібрати цілісну лінію з 5-ти або більше каменів однакового кольору. Лінія може бути розташована по вертикалі, по горизонталі або по діагоналі.

Ігрове поле являє собою квадрат розміром 14х14 і складається з клітинок. Гравці ходять у порядку черги і грають чорними або білими каменями. Всі камені можна встановлювати тільки в свою чергу і тільки на перетині ліній.

Гра має по суті цілих 2 режими, де перший режим це гра на двох гравців, людей, а другий режим це гра людини проти комп'ютера. У другому режимі є різні налаштування, як-от: складність комп'ютера і колір каменів.

Як грати?

Обирайте режим гри на двох, кличте свого брата, сестру, друга або батьків, сідайте зручніше і починайте грати. Чорні камені завжди ходять першими, це одне з основних правил. Встановлюйте свої камені в будь-яких місцях ігрового поля і намагайтеся стежити за діями суперника, не давайте йому побудувати свою лінію з 5-ти каменів першим. Грайте побільше матчів, створюйте власні методики і вчіться перемагати. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Гомоку на Двох, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.2222222222222 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 9)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — GomokuTwo Players.
  • Вона отримала оцінку 2.2 з 5, проголосувало 9 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри