Гра Карром Клеш

Гра "Карром Клеш" це змагання між двома гравцями, які грають на квадратній ігровій дошці. Обидва суперники змагаються по забиванню шайб свого кольору в лузи. Гравець, який першим забиває всі свої шайби, вважається переможцем. Гра Карром схожа на більярд або Чапаєв із шашками, оскільки в ній потрібно забивати фішки в лузи. Для цього потрібно вибирати точний напрямок і запускати основну шайбу, щоб вона розбивала всі інші. Ігрове поле має всього 4 лузи, це отвори, в кожен з яких можуть потрапляти шайби.

Загалом гра "Карром Клеш" має три основні режими: карром, дисковий пул і фрістайл. Кожен режим має по 5 різних карт, тобто ігрових дощок. На початку гри відкрита тільки одна карта з кожного режиму, а далі всі карти відкриваються тільки після виграшів. Суперники завжди побираються випадковим чином і це круто!

Як грати?

Забивайте шайби першим за суперника щоб виграти. Ви отримуєте додатковий хід, якщо забиваєте свою шайбу. Кожен гравець має свої шайби, які мають особливий колір. Ваш хід закінчується і починає ходити опонент, якщо ви не забили свою шайбу в лузу або забули туди основну шайбу, це називається фол. Пересувайте ударник праворуч і ліворуч, використовуючи смугу внизу екрана. Переміщайте ударник у точку пострілу і задавайте потрібну силу пострілу. Збирайте монети і покращуйте ваші характеристики.

Тут розташована онлайн гра Карром Клеш, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Carrom Clash.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри