Гра Колекція Пазлів

Гра "Колекція Пазлів" надає доступ до величезної кількості пазлів усіх жанрів, починаючи від котиків і закінчуючи машинами та водоспадами. Вам потрібні пазли на кожен день? Тоді ось вони перед вами! Широкий вибір пазлів різної тематики буде розважати вас щодня, адже складати пазли вельми цікаво і весело.

Пазл - одна з цікавих, навчальних ігор, яка вимагає посидючості, акуратності, терпіння, і головне - уважності до дрібниць. Пазли онлайн завжди приваблюють величезну аудиторію абсолютно різного віку. У цій грі ви зможете знайти для себе найцікавіші колекції пазлів, серед яких будуть пазли з кішками, тваринами, цукерками, їжею, природою, майнкрафтом, іграшками, квітами та багато інших. Уся гра розділена на розділи, кожен з яких має щонайменше 10-ти різних картинок, які робитимуться на пазли. Вам не доведеться обирати по одній грі і постійно переходити на іншу, адже в цій колекції є всі необхідні пазли, які тільки можна уявити.

Варто звернути увагу на щоденну добірку пазлів, які змінюватимуть щодня саме для вас!

Як грати?

Для початку гри вам потрібно визначитися з тематикою, відкрити улюблену категорію пазлів і вибрати одну і з картинок. Після цього потрібно вибрати складність і розмір пазла, всього доступно 4 варіанти, від простого до складного. Кожна гра йде на час, тож варто поспішити, щоб встановити свій особистий рекорд. Дивіться на картинку і запам'ятовуйте її якомога краще. Після того як вона поділитися на пазли, вам потрібно буде якомога швидше збирати її. Перетягуйте і з'єднуйте пазли, поки не відновите початковий вигляд картинки! Знайдіть і об'єднайте шматочки в єдину картинку. Для зручності ви можете збільшувати або зменшувати масштаб ігрового екран. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Колекція Пазлів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2777777777778 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 18)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jigsaw Collection.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 18 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри