Гра Класичний сапер

Гра "Класичний сапер" пропонує нам зіграти у відомий з давнього часу Сапер. Це чудова головоломка, яка завоювала свою популярність будучи вперше випущеною у відомій серії Майкрософт Віндовс 98, XP, 7 та інших старіших версій. Ця гра була однією зі стандартних програм у розділі ігор, так само не менш відомих, як Косинка, Пасьянс Павук, Пінбол та інші. У нинішніх же версіях Віндовс немає цієї гри, але в неї можна легко пограти в онлайн режимі за допомогою браузера на нашому сайті.

Класичний сапер має 3 рівні складності, а саме: новачок, класичний і майстер. Кожен режим складності відрізняється розміром ігрового поля та кількістю мін. Новачок має всього 10 хв, знайти які зможе навіть гравець-початківець, класичний має 40 хв і майстер аж 99 хв. Звичайно ж кожен гравець може вибрати відповідний для нього рівень складності і приступити до пошуку мін.

Як грати?

Мета гри - відкрити всі порожні клітинки з цифрами на полі, а клітинки з мінами позначити прапорцями. Коли ви виявите всі міни, а порожні клітинки будуть відкриті - гра вважатиметься пройденою.

Усі рішення мають виконуватися за певними правилами. Кожна цифра в клітці "Сапера" вказує кількість мін у восьми сусідніх плитках (бічних, діагональних, верхній і нижній).

Для початку гри потрібно натиснути на будь-яку клітинку і відкрити її, це може бути міна, цифра або порожня клітинка. Навколо кожної цифри буде відповідна кількість мін. На основі цього ви можете вже наперед розраховувати і вираховувати, де можуть стояти міни, і позначати такі клітини прапорцем. Якщо ви не впевнені щодо тієї чи іншої клітини, ви можете позначити її знаком питання.

У налаштуваннях гри ви можете вибрати не тільки режим складності, а й створити власне поле з унікальним розміром і різною кількістю мін. Також ви можете вибирати розмір крана, розташування поля і навіть вмикати нічну тему. Приступайте до гри і проводьте час розважаючись із класичним сапером!

Тут розташована онлайн гра Класичний сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
4.1366459627329 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 161)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Classic Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 161 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри