Гра Сапер Гугл

Сапер Гугл - це новеньке виконання гри "Minesweeper", в якій реалізовано всі функції та образи оригінальної гри. Компанія Google розробила свій власний, барвистий і більш дитячий сапер, в якому є 3 рівні, від простого до складного! Гра відтворена максимально наближено до оригіналу. У цю ностальгічну гру, як і раніше, цікаво грати. Подивіться, як швидко ви зможете очистити дошку від мін і виграти.

Мета гри розкрити кожну клітинку без мін під нею. Натрапивши на міну, ви програєте. Але не хвилюйтеся; перший квадрат, який ви відкриєте, ніколи не буде міною! Коли ви відкриваєте квадрат, на ньому відображається число, яке описує, скільки мін перебуває в навколишніх восьми квадратах. Ви можете розмістити прапор на квадраті, щоб позначити, що під ним є міна. Вам не потрібно ставити прапорці, щоб виграти, але вони, безумовно, корисні! Якщо у вас є позначки, ви можете позначити квадрат ще раз, щоб позначити його як можливу міну. Ви не можете відкрити відмічені квадрати, але ви можете розкрити відмічені квадрати, тож будьте обережні. Щоб зняти позначку з квадрата, встановіть або позначте його знову. Якщо ви занадто засмучені, ви можете почати нову гру і спробувати ще раз! Іноді у вас можуть закінчитися квадрати, під якими, як ви знаєте, немає мін.

Число праворуч від прапорця позначає кількість хв на дошці. У міру того як ви відзначаєте квадрати, число зменшується; коли ви знімаєте прапорці з квадратів, воно збільшується. Число праворуч від секундоміра показує, як довго ви граєте в поточну гру. Час не запускається, поки ви не відкриєте свій перший квадрат.

Як грати?

Клацніть квадрати лівою кнопкою миші, щоб розкрити їх. Клацніть квадрати правою кнопкою миші, щоб позначити або відзначити їх. Коли мітки вимкнені, клацання правою кнопкою миші по квадрату перемикає його між позначеним і непоміченим. Коли мітки ввімкнено, квадрат циклічно проходить через позначені, позначені та непомічені.

Тут розташована онлайн гра Сапер Гугл, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.5852941176471 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 340)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - відкривати клітку
  • - встановити прапорець
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Google Game.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 340 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри