Гра Трамп: Сапер

Коли Дональд Трамп став президентом США, розробники ігор одразу ж випустили велику кількість ігрових додатків із цим відомим політиком. І одна з них гра "Трамп: Сапер", яка нагадує гру "Сапер", знайому багатьом за старою версією Windows, де це був вбудований додаток. Суть гри полягає в тому, щоб очистити ігрове поле, відкривши клітинку за клітинкою. Тільки робити це потрібно гранично акуратно, оскільки в деяких комірках приховано зображення Трампа, клацання по якому призведе до вашої смерті. Уважно подивіться на числа у відкритих комірках, які покажуть, скільки клітинок з Трампом знаходиться на сусідніх комірках.

Як грати?

Так, уся гра розділена на 4 режими складності, які відрізняються кількістю Трампів. Перший режим 20 хв, другий 30, потім 40 і навіть 50. Поле завжди залишається одного і того ж розміру, змінюється тільки кількість хв і безпосередньо від цього залежить складність гри.

Спробуйте знайти всі міни в цій грі про саперів. Чи зможете ви знайти всі міни або все таки програєте на самому початку? Помістіть прапори там, де, на вашу думку, є Міни. Підказки представлені у вигляді чисел. Число вказує, скільки мін знаходиться в оточуючих це число комірках.

Тут розташована онлайн гра Трамп: Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.5454545454545 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Trump Sweeper.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри