Гра Сапер Амонг Ас

Гра "Сапер Амонг Ас" це чудова головоломка з трьома рівнями складності. Правила схожі з класичним сапером, де ви граєте на полі заповненому квадратними клітинами. Виконуючи прості натискання, ви відкриваєте клітини і можете побачити їхній вміст, це може бути як порожня клітина, так і один з героїв Амонг Ас, або ж один і зрадників. Спираючись на зображення членів екіпажу, ви можете визначайте, де саме перебувають зрадники. Все відбувається як і в сапері, але замість мін тут зрадники.

Для любителів гри Амонг Ас ця головоломка буде просто чудовим варіантом, щоб гарненько поворушити звивинами і весело провести час!

Як грати?

Обирайте один із режимів складності, легкий, середній або важкий, а потім приступайте до гри! Перед вами квадратне ігрове поле і ви маєте відкрити всі клітини, крім клітин зі зрадниками. Їх потрібно відзначити прапорцями. У легкому режимі вам необхідно знайти всього лише 3 зрадники, в середньому вже 15 і у важкому цілих 32. Для початку спробуйте пройти гру на легкому режимі і виявити всіх зрадників, а потім вже переходьте до складніших режимів. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Сапер Амонг Ас, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.8235294117647 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 34)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Among As.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 34 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри