Гра Сапер Манія

Сапер Манія - це унікальна гра заснована на відомій версії класичного сапера з Віндовс! Тут же гра має абсолютно новий вигляд, круту графіку, безліч налаштувань і навіть внутрішньоігрову інструкцію. В основному гра відрізняється новим стилем меню і стилем ігрового поля. Для вибору доступно всього 3 ігрових поля розміром 9х9, 14х14 і 20х20. Кожне ігрове поле має особливе число клітинок і різну кількість мін. Перед початком гри ви також можете вибрати процентне співвідношення мін до порожніх клітин і також вибрати забарвлення ігрового поля, сіре, зелене, червоне або помаранчеве. Після цього можна приступати грати!

Як грати?

Використовуйте стратегію та глибоке мислення, щоб якнайшвидше розкрити всі клітинки та виявити всі міни! Ця крута гра розкриє ваше мислення та покращить вашу логіку. Киньте виклик самим собі, тестуючи свої можливості на більш високих рівнях складності. Просто вибирайте найбільший відсоток мін і найбільше поле! У цьому випадку вам доведеться розв'язувати завдання з великою кількістю цифр від 1 до 8.

Щоб перемогти, вам потрібно відкрити всі клітини на ігровій дошці, в яких немає мін. Ви програєте, якщо спробуєте відкрити клітинку з міною. Кожна цифра, яку ви відкриваєте, вкаже вам на загальну кількість мін у радіусі 8ми сусідніх клітинок. Переконавшись, що клітина містить бомбу, ви можете поставити на неї прапорець як позначку. Грайте з Сапер Манію знову і знову, раз по раз, встановлюючи нові рекорди і навчаючись грати ще краще і краще!

Тут розташована онлайн гра Сапер Манія, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.8620689655172 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 58)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Mania.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 58 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри