Гра Літній сапер

Відпочиньте від спеки з грою "Літній сапер"! Чи потрібно вам швидко втамувати спрагу головоломок або краще провести кілька годин, щоб освіжитися біля басейну? Просто запустіть веб-браузер і грайте онлайн безкоштовно на будь-якому з ваших пристроїв - завантаження, вибір режиму складності та вперед!

Літній сапер це повноцінна копія стандартного сапера, але з деякими візуальними і технічними відмінностями. В основному було змінено дизайн, де замість мін будуть плавники акул, а замість прапорців будуть пальми! Загалом дизайн гри має фон морських хвиль і це реально круто!

Отже, на вас чекає 4 режими складності: легкий на 10 хв, середній на 40 хв, важкий на 70 хв, і експерт на 99 хв. У простіших режимах міни будуть розставлені далеко одна від одної і цифри будуть тільки 1-4, а у важких режимах мін буде повним повно і цифри будете від 1 до 8.

Як грати?

Вибирайте свій режим і приступайте до гри в літній сапер. Відкривайте клітинки на ігровому полі і намагайтеся не потрапити на міну, інакше гру буде програно. Зверніть увагу на цифри, саме вони вказують точне розташування мін, але іноді, для цього потрібні точні прорахунки. Чим більша цифра, тим більше мін буде навколо них. Найкраще починати розгадувати головоломку з кутів, адже там найбільше ймовірності знайти міну. Усі міни ви маєте позначати прапорцями, щоб надалі покладатися на свої позначки. Таким чином, гру буде виграно, коли ви відкриєте всі клітинки без мін, і програно - якщо ви потрапите на міну.

Тут розташована онлайн гра Літній сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Summer Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри