Гра Мінний сапер

У грі "Мінний сапер" ви будете займатися розчищенням замінованого поля. Ви граєте в ролі справжнього мінного сапера, який повинен обчислити розташування мін, щоб знешкодити їх і таким чином виграти гру. Ваше завдання розчистити все ігрове поле, не потрапивши при цьому на міну. Для цього потрібно використовувати свою кмітливість, пам'ять і логіку, щоб розгадати кожну клітинку на ігровому полі. Якщо ви підірвете хоча б одну міну, гру буде закінчено!

Гра має гарний і простий дизайн, а також 3 рівні складності: простий, середній і важкий. Кожен рівень складності відрізняється розміром ігрового поля і числом захованих мін. Навколо мін розставлені цифри, кожна з яких позначає кількість мін, що знаходяться поруч. Навколо кожної цифри може бути стільки ж мін, скільки позначає цифра. Таким чином можна відгадати, де є міни, а де немає.

На вас чекає безліч мінних полів і нескінченний ігровий процес із генерацією випадкових мін!

Як грати?

Отже, для початку гри вам потрібно вибрати режим складності і приступити до гри. Натискайте ліву клавішу мишки, щоб розкрити клітку і праву, щоб встановити прапорець. Розкриття клітки з міною закінчує гру. Натисніть і утримуйте клавішу мишки, щоб поставити або прибрати прапорець на клітці. Натисніть на посмішку щоб перезапустити гру.

Тут розташована онлайн гра Мінний сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mine Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри