Гра Сапер 247

Приготуйтеся насолодитися безкоштовною класичною головоломкою Сапер 247, яка вирізняється простим ретро-стилем! Грайте сьогодні на будь-якому зі своїх пристроїв і щодня тренуйте свій мозок, встановлюючи особисті рекорди на всіх рівнях складності "Сапер".

Мета в цій грі-головоломці така. Ви повинні очистити дошку "Сапер", що містить заховані міни, не підірвавши жодну з них. Використовуйте числові підказки, щоб визначити кількість сусідніх мін у кожному розділі ігрового поля. Усі комірки сапера мають 3 різні стани: закритий, відкритий і позначений прапорцем. Закрита клітинка відображається як порожня клітинка, на яку можна клацнути. Незакриті клітинки вже відкриті та зрозумілі. Позначені клітинки вказують на потенційне місце розташування міни і позначаються прапорцем.

Як грати?

У гравця тільки одне життя на всю гру. Перше клацання в будь-якому місці ігрового поля не може призвести до виявлення мін. Стандартне клацання або клацання лівою кнопкою миші відкриє клітинку на дошці. Клацання правою кнопкою миші поставить позначку. Нерозкриті клітинки відображатимуть або порожню плитку (яка також відкриє всі сусідні не заміновані клітинки), або матимуть число, яке показуватиме, скільки мін розташовано поруч і або по діагоналі від неї.

При натисканні кнопки "Емоція" вгорі ігрового екрана почнеться нова гра.

Щоб виграти "Сапер", гравець має "дослідити" всі не заміновані комірки. Гравцеві не потрібно відзначати всі заміновані клітинки, щоб виграти. Коли всі клітинки без мін будуть відкриті, гру буде виграно!

Тут розташована онлайн гра Сапер 247, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper 247.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри