Гра Сапер: 4 Рівні Складності

Гра "Сапер: 4 Рівні Складності" це захоплива головоломка, заснована на класичній версії всіма улюбленого Сапера! Цього разу навіть новачки зможуть навчитися грати, а просунуті гравці зможуть прийняти виклик і постаратися пройти цілих 4 рівні гри. Загалом, гра складається з 4 рівнів, які проходять один за одним. Кожен рівень потрібно намагатися пройти за найменшу кількість часу, це і буде рекордом!

Як грати?

Правила повністю збігаються з оригінальним Сапером! Ігрове поле має квадратну форму і складається з безлічі клітинок. Кожна клітинка може бути порожньою, може містити цифру або містити міну. Ваше завдання відкрити всі порожні клітинки і клітинки з цифрами, а клітинки з мінами позначити прапорцем. Кожна цифра позначає кількість мін, що знаходяться навколо неї. Що більше значення цифри, то більше мін буде навколо. Прості рівні сапера мають здебільшого цифри від 1 до 4, а ось уже складні рівні мають цифри від 1 до 8. Що більше цифр, то більше мін і то складніше розгадати всю головоломку.

Приступайте до гри, вибирайте мову гри, вмикайте гру на весь екран і знаходьте міни. Чи зможете ви пройти всі рівні гри? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Сапер: 4 Рівні Складності, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
2.9090909090909 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 11)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper: 4 Levels of Difficulty .
  • Вона отримала оцінку 2.9 з 5, проголосувало 11 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри