Гра Бойові Кораблі: Сапер

Як грати?

Вам належить провести стратегічну битву на воді. Ваші кораблі повинні пройти через контрольну територію, яка повністю замінована. Ви гратимете як сапер, який має розмінувати все поле, щоб дати дорогу своїм кораблям. Використовуйте логіку, щоб помістити курсор у правильні клітинки. Ваша місія розкрити всі осередки сітки та уникнути мін. Якщо ви думаєте, що на певному полі є міна, то відзначте це прапорцем (клацніть правою кнопкою миші). Під час гри вас буде супроводжувати музика, але її можна легко відключити в будь-який момент.

Уся гра має лише один рівень, одне ігрове поле й один режим складності. Для розв'язання цього сапера вам знадобляться приблизно середні навички, професіоналом бути не чарівно!

Як грати?

Отже, перед вами ігрове поле розміром 20 на 20, яке має цілих 400 клітинок, серед яких є всього 70 мін. Розгадувати цю головоломку потрібно як і стандартний сапер. Перше натискання відкриє вам порожні клітинки та клітинки з цифрами, які вже з перших секунд дають зрозуміти наявність і розташування мін поблизу. Кожна цифра позначає кількість мін навколо себе, як наприклад: навколо цифри 1 буде лише одна міна і не більше. Завдяки цьому правилу можна прикинути де є міни, а де їх немає. Таким чином потрібно відкривати клітинки без мін і просуватися вперед крок за кроком, поки все ігрове поле не буде відкрито, а всі міни не будуть позначені прапорами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Бойові Кораблі: Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battleship Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри