Гра Російський Сапер

Гра "Російський Сапер" це відома головоломка з мінним полем і мінами, розташованими на ньому. Гравцеві належить відшукати всі міни на полі і відкрити всі порожні клітинки на ігровому полі, на яких немає мін. Гра має 3 режими складності, а саме: Новачок, Аматор, Експерт. Складність залежить тільки від кількості мін на полі, новачок - 10 хв, любитель - 20 хв, експерт - 25 хв на ігровому полі, причому саме поле завжди має однаковий розмір.

Як грати?

Грати тепер можна за допомогою торкання пальця або ж з використанням всього лише однієї клавіші мишки. Гра має повністю російський інтерфейс, що дасть змогу легко і просто орієнтуватися в ігровому меню. Приступайте до гри і починайте пошук мін. Місця з передбачуваним розташуванням мін потрібно позначати прапорцями, вони виглядають як клітинки сірого кольору. Дивіться на цифри в клітинках, адже саме вони позначають кількість мін навколо кожної клітинки. Вираховуйте розташування мін і позначайте їх прапорцями.

Щоб визначити, де розташовані міни, під порожніми комірками позначено кількість мін, що знаходяться навколо цієї комірки. За допомогою цих цифр вам належить вирахувати місце розташування всіх мін. Для перемоги вам потрібно відкрити всі клітинки, не потрапляючи на міни, інакше вони вибухнуть і гру буде програно.

Тут розташована онлайн гра Російський Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Russian Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри