Гра Сапер Класік: Ретро

Гра "Сапер Класік: Ретро" це можливість поглянути на улюблений і звичний нам Сапер по новому! Гра виконана в ретро стилі і це основна особливість. Ви будете перебувати на мінному полі, яке розташоване на морі. Саме тут проходить військово-морська битва і для того, щоб ваші кораблі могли пройти по воді вперед, вам потрібно очистити поле від мін. Для цього вам потрібно грати в ролі морського сапера, який повинен виявити всі міни на полі, що складається з клітин.

Гра пропонує загалом понад 1000 різних головоломок, які поділені на три різні режими складності, легкий, середній і важкий. У кожній головоломці буде певна кількість мін і абсолютно різна їх розстановка на ігровому полі. На простому рівні клітинок не багато, як і мін. На середньому рівні на вас чекає цілих 40 хв, а на важкому вже 80. Клітини бувають різні, під одними будуть порожні місця, під іншими цифри, а під деякими - міни.

Як грати?

Щоб почати грати просто виберіть режим складності і натискайте мишкою на будь-яку клітинку. Кожна видима цифра позначає кількість мін, що знаходяться навколо цієї цифри. Біля одиниці буде всього одна міна, біля трійки - 3, біля 5 - п'ять мін і так далі. На основі цих даних можна скласти логічні рішення і визначити, де знаходяться міни. Кожну міну можна позначити прапорцем, щоб не натрапити я на неї пізніше і пам'ятати де вже стоять міни. Щойно всі клітинки будуть відкриті, а всі міни знайдені - гру буде виграно.

Тут розташована онлайн гра Сапер Класік: Ретро, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
2.5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Classic: Retro.
  • Вона отримала оцінку 2.5 з 5, проголосувало 8 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри