Гра Сапер Новорічний

Гра "Сапер Новорічний" це всім відома головоломка виконана в новому стилі під Новий Рік! У це свято наша улюблена гра прикрасилася як ялинка, щоб грати було ще більш весело і цікаво! В іншому гра має повністю класичний вигляд як справжній Сапер з Windows! Вас порадує стара улюблена оболонка Віндовс з кнопочками закрити і згорнути, але основна увага звісно ж варто приділити грі.

Отже, перед вами класичний сапер із цілими 5-ти режимами складності, серед яких такі як: Новачок, Ентузіаст, Аматор, Напівпрофі, Професіонал. Кожен режим складності, як і завжди, відрізняється розміром ігрового поля, кількістю мін на ігровому полі та цифрами від 1 до 8. Що менша складність, то цифри менші і навпаки. Також у грі є таблиця лідерів, і повна інструкція як і в оригінальній версії Віндовс.

Як грати?

Вибирайте режим складності за своїми силами і бажанням, а потім приступайте до гри! Перед вами поле з квадратними клітинками, які потрібно відкривати за допомогою лівої клавіші мишки. Якщо ви відкрили міну - гру відразу ж буде програно. Якщо ви відкрили порожню клітинку або цифру - гра триває. Для перемоги потрібно відкрити всі порожні клітинки і клітинки з цифрами, а всі клітинки з мінами потрібно позначити прапорцями. Кожна відкрита вами цифра позначає кількість мін навколо цієї цифри. Якщо вам випала цифра 2, значить, у клітинках, що лежать поруч, буде лише 2 міни і не більше і не менше, так далі з усіма іншими цифрами. Якщо біля однієї цифри вже є необхідна кількість мін, значить біля другої цифри, яка знаходиться поруч, вже буде менше мін. Таким чином, гравець повинен визначити де і скільки хв знаходиться і позначити кожну з них прапорцем, за допомогою правої клавіші мишки. Щоб почати нову гру натисніть на смайлик у верхній частині ігрового екрану, або просто виберіть інший режим складності. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Сапер Новорічний, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.4545454545455 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper New Year.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 22 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри