Гра Гекса Сапер

Гра "Гекса Сапер" - інтерактивна головоломка з шестигранними полями на дошці. Як ми всі знаємо гру Сапер із блоками, але тепер із шестикутниками. Увійдіть до мінних полів і виберіть гекса-блоки, які не містять мін. Будьте обережні з мінами, стежте за числами на блоках і підготуйте свою стратегію.

Правила гри прості: число на блоці показує кількість мін, що примикають до нього, і ви повинні позначити всі міни. Розкрийте всі плитки на сітці, які не містять мін, що вибухають. Клацання по плитці відкриває предмети під плиткою, використовуйте логіку, щоб виграти гру.

Як грати?

Гра має 4 режими складності, кожен з яких має різний розмір ігрового поля. Гекса сапер в основному відрізняється від класичної версії тим, що навколо однієї міни може бути всього 6 цифр і навколо однієї цифри також може бути не більше 6-ти мін. Таким чином, стає набагато простіше грати і розуміти, де є міни, а де їх немає. Простий режим підійде для новачків, які хочуть навчитися грати в цей унікальний сапер, а ось найвища складність пропонує нам величезне поле з більш ніж 500 мінами. Ми радимо навчитися грати на простому режимі, а тільки потім переходити до складних. Як і завжди, позначайте міни прапорцями і виконуйте прості прорахунки спираючись на цифри від 1 до 6. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Гекса Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
4.1428571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hexasweeper.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри