Гра Сапер Ремейк

Гра "Сапер Ремейк" це сучасний римейк оригінальної гри про саперів із простою графікою. У цій грі використовується сітка 9 на 14, всього 126 квадратів. У кожній грі є близько 25 бомб (плюс-мінус 2), що дає кожному квадрату приблизно 20% шанс отримати бомбу. Лічильник бомб відображається в правому верхньому куті. У міру того, як ви кладете прапори, кількість бомб зменшується, виходячи з припущення, що кожен встановлений вами прапор правильний. Якщо ви покладете прапор не в тому місці, ви можете пізніше його зняти. Гра розрахована на час, таймер відображається у верхній частині екрана.

Як грати?

На початку гри ви натискаєте на комірки, щоб дізнатися, чи є в них бомби, і відкриваєте частину ігрового поля. Певною мірою це починається як гра на удачу, поки ви не відкриєте частину ігрового поля. Якщо на непокритому квадраті немає чисел, ви можете очистити 8 навколишніх клітин і повторювати процес доти, доки на лицьових сторонах непокритих квадратів не з'являться числа. Після того, як ви відкриєте ігрове поле, ви можете використовувати числа, що відображаються на лицьовій стороні плям, щоб виконати процес виключення, щоб з'ясувати, де, імовірно, знаходяться бомби. Якщо на світло-сірому полі немає цифр, це означає, що поруч немає ніяких бомб, і ви можете розкрити кожен квадрат, що стосується його. Якщо ви подивитеся на кілька наборів чисел у безпосередній близькості, вони можуть допомогти вам створити матрицю, щоб визначити, де ви впевнені, що бомба є, а де ні. Відзначте комірки, де є бомба, і видаліть комірки, де їх немає. У деяких випадках вам доводиться вгадувати, щоб домогтися прогресу. Загалом, найкраще гадати, де у вас висока ймовірність успіху. Наприклад, якщо ви знаєте, що в 3 з 4 квадратів є бомба, намагаючись вгадати, яка з них не працює, це великий ризик, оскільки у вас є 75% шанс провалу, але якщо ви знаєте, що 1 з 5 позицій - це бомба, у вас є тільки 20% шанс невдачі.

Ігрове управління

Клацайте мишею випадковим чином, щоб відкривати квадрати, де (сподіваюся) немає бомби. Після відкриття частини ігрового поля використовуйте числа, показані на деяких клітинах, щоб з'ясувати, де знаходяться бомби. Клацніть кнопку прапорця, а потім клацніть квадрати, щоб встановити прапорці там, де, на вашу думку, є бомба. Зніміть прапорець, щоб видалити інші квадрати. У верхньому лівому кутку є кнопка перезавантаження.

Тут розташована онлайн гра Сапер Ремейк, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 6)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Remake.
  • Вона отримала оцінку 2.0 з 5, проголосувало 6 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри