Гра Капітан Флаггіті Флаггіті Сапер

У грі "Капітан Флаггіті Флаггіті Флаггіті Сапер" ви відправитеся в подорож океанами і завершите свою грандіозну навколосвітню подорож! Ви небезпечний пірат, який перепливає океани, подорожуючи світом. Океан сповнений підводних мін, які вам доведеться знайти й уникнути за всяку ціну. Цифри, які з'являються в клітинах, говорять вам про кількість мін. Уважно подивіться на числа, які знаходяться навколо, і ви зможете знайти всі міни. Використовуйте червоні прапори, щоб відзначити приховані підводні міни, щоб очистити територію.

Гра має цілих 3 режими складності і кожен режим відрізняється розміром ігрового поля, кількістю клітинок і кількістю хв. Вибирайте режим за своїм бажанням і силам, а потім приступайте до гри!

Як грати?

Досліджуйте море натискаючи мишкою на плитки. Цифри позначають кількість мін, що знаходяться у 8 клітинах навколо них. Використовуйте режим прапорів для позначки мін у всьому морі. Якщо не можете знайти рішення, натискайте на кнопку підказки. Збирайте мішечки і скриньки зі скарбами, вони даватимуть вам бонуси.

Тут розташована онлайн гра Капітан Флаггіті Флаггіті Сапер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.5925925925926 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Captain Flaggity Minesweeper.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри