Гра Сапер Плитка

Гра "Гра Сапер "Плитка"" - це сучасна інтерпретація класичної комп'ютерної гри "Сапер". У неї можна грати онлайн, це складна і захоплива гра, що вимагає ретельної стратегії та логічного мислення.

Мета гри - розчистити мінне поле, виявивши квадрати, що не містять мін, не підірвавши при цьому жодну із захованих бомб. Гра ведеться на прямокутній сітці, і гравець повинен використовувати логіку, щоб визначити місце розташування мін на основі числових підказок, які з'являються, коли відкриваються сусідні квадрати.

У грі є унікальна особливість: квадрати на дошці являють собою плитки, які можна перевернути, щоб виявити приховану міну, або позначити їх прапорцем як потенційне місцезнаходження міни. Гравець повинен використовувати стратегію, щоб перевертати плитки і відкривати безпечні квадрати, уникаючи при цьому мін.

У грі є кілька режимів, які можна вибирати, виходячи з налаштувань. Ви можете вибрати тип гри, стандартний або платками, можете вибрати порядок розміщення мін і розмір ігрового поля. Також один з найважливіших параметрів це кількість і платність мін на ігровому полі. Грайте і проходьте всі режими гри.

Як грати?

Елементи управління прості у використанні: гравець натискає на плитки, щоб перевернути їх, і клацає правою кнопкою миші, щоб відзначити потенційні місця розташування мін.

Тут розташована онлайн гра Сапер Плитка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри