Гра Сапер Складний

Гра "Сапер Складний" це та ж сама класична, старомодна гра про саперів. Якщо ви ностальгічний гравець-сапер, вам сподобається ця головоломка. Вона повністю налаштовується під ваше бажання і може мати будь-який розмір, так чого ви чекаєте? Грайте просто зараз!

Основною особливістю цієї гри є не її правила і тут немає особливої графіки, але зате тут можна налаштувати ігрове поле за будь-якими параметрами, від найменшого до найбільшого. Гравець може задати складність гри самостійно, вибравши ширину і висоту ігрового поля. Що більше клітинок на ігровому полі, то складніше буде розгадати головоломку. Крім розміру, можна вибрати кількість життів, де кожне життя прощає вам одну помилку, коли ви потрапляєте на міну. Ще одна складність ігор полягає в тому, що клітинки на ігровому полі мають не квадратну форму, як зазвичай, а прямокутну, і це сильно збиває з пантелику, але для справжнього любителя гри "Сапер" це не повинно ставати проблемою!

Як грати?

Мета в "Сапері" знайти і відзначити всі міни (X), приховані під синіми квадратами. Це робиться клацанням лівої клавіші мишки по квадратах, щоб відкрити їх. На кожному квадраті може бути міна, число або порожня клітинка. Якщо ви потрапили на міну - ви втрачаєте одне життя або програєте гру відразу. Якщо вам випало число, воно завжди показує, на скількох із сусідніх квадратів є міни. І якщо вам випала порожня клітина, це добре. У цьому випадку ви знаєте, що на жодному із сусідніх квадратів немає мін, і вони також будуть автоматично відкриті.

Грайте та обирайте розміри поля щоразу по різному. Проходьте сапери маленького розміру і потім створюйте поля великого розміру, щоб грати було дійсно складно!

Тут розташована онлайн гра Сапер Складний, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Difficult.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри