Гра Сапер Мультиплеєр

Гра "Сапер Мультиплеєр" - це онлайн головоломка з класичними правилами сапера, але з практично нескінченним полем. Усі гравці з усього світу грають у багатокористувацькому режимі на одній карті і намагаються встановити найкращий результат, побивши рекорд один одного. Якщо ви раніше вже розв'язали сапер поодинці, то настав час спробувати розв'язувати його в онлайн режимі, разом з іншими гравцями. Перевірте хто краще грає в сапера і перевіряйте свої можливості і можливості інших гравців на кожній ділянці ігрового поля, в кожній складній ситуації. Саме в цьому і є весь інтерес!

У m3o "Сапер Мультиплеєр" ви граєте на загальному мінному полі, і під час гри ви можете вибирати з різних прапорів, щоб розмістити їх на ігровому полі. Якби кожна клітинка на ігровому полі була розміром з порошинку, то зі швидкістю світла знадобилося б 17 мільярдів років, щоб подолати ширину ігрового поля. На вас чекає по справжньому величезне ігрове поле, якому немає кінця!

Результати та таблиця лідерів це те що вам потрібно! Якщо ви хочете брати участь у змаганнях, гра відстежує ваш результат і дає змогу вам боротися за місце в щоденних і погодинних таблицях лідерів. Великі переваги дає і реєстрація на сайті, так як без цього багато функцій не доступні, як наприклад відкриття незайманого поля та інше. Після реєстрації стане доступним і функція збереження очок і всяке інше!

У грі також присутня міні-карта, на якій можна легко помітити всі дії, знайти активність інших гравців і визначити своє місце розташування.

Грайте, набирайте побільше очок і ставайте лідером Мультиплеєр Сапера! .

Як грати?

Відкривайте закриті клітинки за допомогою лівої клавіші мишки. Встановлюйте прапорці на клітинках з мінами за допомогою правої клавіші мишки. Слідкуйте за цифрами і не забувайте про основне правило. Навколо кожної цифри може перебувати кількість мін, що дорівнює значенню цієї цифри.

Тут розташована онлайн гра Сапер Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Сапер
3.2333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 30)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minesweeper Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 30 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри