Гра Герої Уно

Сьогодні ми з вами зіграємо в гру, яка набирає популярності з кожним днем все більше і більше. "Уно" - це американська настільна гра, яку придумав Мерл Роббінс, а створили її за звичайним обіднім столом. Яскрава уява та інтерес до ігор допомогли Роббінсу створити щось, що навіки вписало його в історію настільних ігор.

Карткова гра "Уно" буде цікава, як малюкам, так і дорослим. Діти від семи років уже вільно можуть адаптуватися під цю гру.

Хочете зіграти кілька партій у режимі онлайн? Тоді, ми починаємо! Перед тим, як почати, вам потрібно вибрати кількість гравців у партії та свого персонажа. Спочатку буде доступно тільки чотири герої. Загалом у грі є понад шістдесят персонажів, багато з яких будуть вам знайомі: доктор Стрендж, Дедпул, Локі, Халк, Чудо-Жінка, Росомаха, Харлі Квін, Зоряний Лорд, Джокер, Людина, Мураха, Флеш, Роршах і багато інших. Щоб відкрити доступ до персонажа вам потрібно заробити певну суму грошей. Для цього потрібно зіграти кілька партій.

У колоді сто вісім карт чотирьох кольорів: червоного, жовтого, блакитного і зеленого. У колоді є карти, які позначають особливу дію: візьми дві карти, візьми чотири карти, хід назад, пропусти хід і замов хід. Той, хто візьме на руки ці карти, ризикує стати переможцем.

Приємної гри й удачі!
Тут розташована онлайн гра Герої Уно, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.7698795180723 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1660)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — UNO Heroes.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 1660 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри