Гра Ренто Фортуна (Монополія)

Ренто Фортуна - це відома крута настільна гра, яка також має назву Монополія! Ви будете грати в кістки, ось тільки головна мета гри це купівля нерухомості, торгівля землями та інші махінації з фінансами. Ви обертаєте "Колесо фортуни" і отримуєте високу орендну плату! Виграйте гру, розоривши інших гравців і ставши найбагатшим. Це багатокористувацька онлайн-гра, тому ви можете грати з друзями віддалено, а також можете грати проти гравців на нашому веб-сайті! Ви також можете грати в автономному режимі без необхідності підключення до Інтернету.

У цій грі ви торгуєте землями, будуєте будинки, виграєте аукціони, ходите і найголовніше розважаєтеся. Ваша мета отримати монополію і розорити інших гравців. У грі є безліч різних дощок, на яких ви граєте, призначені для користувача пішаки, призначені для користувача кістки та інші налаштування для різних правил.

Як грати?

Rento це настільна гра, в яку можуть грати 2, 3 або 4 гравці. Гра схожа на гру "Монополія", але є відмінності. Гравці ходять за порядком, який визначається грою випадковим чином, але в будь-якому разі кожен гравець повинен ходити у свою чергу. Типовий хід починається з кидка гральних кісток і просування їхньої частини за годинниковою стрілкою по дошці на відповідну кількість квадратів. Якщо гравець робить подвійний кидок, він кидає знову після завершення свого ходу. Якщо гравець викидає три послідовних набори подвоєнь за один хід, це означає, що гравець "перевищував швидкість" і негайно вирушає до в'язниці (що закінчує його хід) замість того, щоб рухатися втретє. Гравець, який приземляється або проходить червону "стартову" клітку, отримує 200 доларів (якщо він автоматично не потрапить до в'язниці). Гравці, які сплачують "прибутковий податок" або "надподаток", платять зазначену суму в банк.

Тут розташована онлайн гра Ренто Фортуна (Монополія), пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1315068493151 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 365)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Rento Fortune Monopoly .
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 365 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри