Гра Шашки: Мультиплеєр

Шашки: Мультиплеєр - логічна настільна гра для двох гравців, яка давним-давно завоювала популярність у всьому світі. У гру грають завжди двоє людей в режим один проти іншого і вони обидва повинні пересувати свої шашки по квадратному ігровому полю зі стандартним розміром 8на8 або 10на10. Здебільшого шашки бувають двох кольорів, світлі і темні або білі і чорні. Обидва гравці завжди ходять по черзі, один за одним і намагаються вибити якомога більше шашок противника з ігрового поля. Для цього вони повинні перескакувати своїми шашками шашки суперника і просуватися на його сторону, щоб перетворити свої шашки на дамки.

Гра "Шашки: Мультиплеєр" має всього 2 режими, на одного гравця і мультиплеєр. У цьому режимі збираються гравці з усього світу, які можуть грати один з одним за допомогою з'єднання через мережу інтернет.

Як грати?

Просто вибирайте потрібний режим гри і приступайте. У багатокористувацькому режимі вам для початку потрібно ввести своє ім'я, а потім приєднається до одного з уже створених матчів. Ви також можете вибрати випадковий матч і система приєднає вас до випадкової гри проти випадкового гравця. Також можна створити власну ігрову кімнату і почекати, поки хтось інший приєднається до вашої гри.

Кожна нова партія гри в шашки додає досвіду на ваш рахунок і ви починаєте грати краще і краще, так відбувається раз за разом. І незабаром, ви зможете перемагати більшу половину гравців, адже багато хто з них новачки. Настільні шашки в режимі мультиплеєр - це дуже цікава розвага, тож варто почати грати в них просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Шашки: Мультиплеєр, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9583333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 24)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Checkers: Multiplayer.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 24 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри