Гра Покер із Живими Людьми

У грі "Покер із Живими Людьми" вам випаде нагода зіграти в онлайн Холдем і зібрати найкращу комбінацію, яка складається з п'яти загальних карт, що лежать на столі, і двох карт, розданих на руки кожному гравцеві. Гравець, який сидить за тим, хто здає, буде вносити так званий малий блайнд - це половина мінімальної ставки на столі. Наступний гравець буде вносити вже повну ставку - це повний блайнд, або багато гравців вважають за краще називати його великим блайндом.

Коли ви візьметеся за гру, то вам буде роздано дві карти в темну - це означає, що карти будуть сорочкою вниз. Ці карти будете бачити тільки ви, і вони будуть з вами протягом усього раунду. Дві карти на руках будуть комбінувати з п'ятьма картами на столі. Одна з десяти комбінацій дадуть можливість вам виграти і забрати всі фішки за раунд собі. На початку гри, коли ви побачите дві ваших карт, вам потрібно буде зробити ставку ґрунтуючись тільки на них. Після ставок на стіл покладуть 3 карти.

Пре-флоп - це слово означає те, що поки на столі немає загальних карт, але гравці вже мають по 2 карти в руках. Ви як можете зробити ставку, так і спасувати (фолд). Якщо на вашу думку у вас погана карта, то ви завжди можете спасувати. Якщо ви піднімаєте ставку, то інші гравці можуть прийняти її (колл), або в іншому випадку відмовитися (фолд). Усі поставлені фішки йдуть у банк.

Гра йде в три етапи: флоп - на столі 3 карти, терн - на столі 4 карти, рівер - 5 карт. Після цього гравці, які залишилися, розкривають свої карти, і перемагає тільки той, у кого випала більша комбінація.

Тут розташована онлайн гра Покер із Живими Людьми , пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Покер
3.6937799043062 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 209)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління в грі:
Інформація про гру:
  • Гра отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 209 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри